201 СС Цоил

201, са одређеном киселином, отпорношћу на алкалност, високом густином, без полирања метала, без облога и других карактеристика, представља производњу различитих предмета, дно покривача висококвалитетних материјала. Углавном се користи за декоративне цеви, индустријске цеви, нека светлосна истезања ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

201, са одређеном киселином, отпорношћу на алкалност, високом густином, без полирања метала, без облога и других карактеристика, представља производњу различитих предмета, дно покривача висококвалитетних материјала. Углавном се користи за декоративне цеви, индустријске цеви, неке производе за расвјету који се истичу.

Хладно ваљани калем из нерђајућег челика 201


Дебљина

0.15-2.5мм

Ширина

20-1240мм

Дужина

-

Површине

2Б / БА, линија за косу итд.

Тржиште 201 СС намотаја

У ниском НИ аустенитном нехрђајућег челика и нерђајућег челика серије 200 може замијенити 300 серија дијелова тржишта, ове године, снабдевање сировинама од нерђајућег челика неће изгледати као озбиљан недостатак, Схимаоиатаи стаинлесс стеел Цо., Лтд. је серија од 200 предузећа за производњу нерђајућег челика.

Укупна производња Индије од нерђајућег челика је 1,25 милиона тона, потрошња по глави становника од 0,8кг, развојни потенцијал је одличан. Годишња стопа раста потрошње нерђајућег челика у земљи од 6% до 7%. Индијска производња нехрђајућег челика углавном 200 серија, кориштење кухињског прибора углавном. Годишња потрошња 700.000 тона, индустријска употреба дугих материјала за 200.000 тона, годишњи извоз 200.000 тона, углавном извезени на кинеско тржиште.

Прошлост 200 серија нерђајућег челика углавном се показала као проблем у Индији, али су 1989. цене никла нагло порасле, увећане су увозне тарифе, значајно се повећала производња индијских 200 серија од нерђајућег челика и извоз на копно. Истраживање ИССФ-а показало је да је у прошлој години производња од нерђајућег челика, 20 милиона тона нерђајућег челика износила 7%, аустенитни нерђајући челик са 72%, феритни нерђајући челик са хромом је износио 21%. Кинеско тржиште је посебно осјетљиво на цијене. Од средине 2002. године, Кина је почела да увози 200 серија производа. Повећање потражње у Кини довело је до наглог повећања производње у 200 серија, уз развој 200 извоза од нерђајућег челика у Кину, региону Кине у Тајвану и Јапану почели су да производе ниско-никлован, високи мангана од нерђајућег челика серије 200 и извоз Кинеско тржиште.

Наши производи и опрема показују

图片1.png

Препоруке


Hot Tags: 201 сс намотај, велепродаја, јефтино, цена, купите попуст
Srodni proizvodi
Istraga