Кугла од нерђајућег челика 304

Како идентификовати 304 нерђајуће челичне калемове Обично се користи као декоративна плоча од нерђајућег челика углавном аустенитног материјала 304, углавном је немагнетна или слабо магнетна, али услед таложења хемијских састава флуктуације или различите државе обраде такође могу изгледати магнетно, али то .. .

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Како идентификовати 304 нердјајуци челик калемови

Обично се користи као декоративна цевна плоча од нерђајућег челика углавном аустенитног материјала 304, углавном је немагнетна или слаба магнетна, али услед таложења хемијских састава флуктуације или различите државе обраде такође могу изгледати магнетно, али то се не може сматрати лажним или неквалификованим.

Наведено је да је аустенит немагнетски или слабо магнетан, а мартензит или ферит је магнетан, услед таљења када се састава сегрегира или неприлагођена топлотна обрада, резултирати аустенитним нерђајућим челиком 304 у малом броју мартензитне или феритне структуре. На овај начин, 304 нерђајући челик ће имати слаб магнет.

Осим тога, 304 нехрђајући челик након хладне обраде, организациона структура ће бити претворена у мартензит, деформација хладне прераде, што је више трансформација мартензита, већи је магнетни челик. Као и бројне челичне траке, производња Φ76 цеви, без очигледног магнетског смисла, производња φ9.5 цеви. Као резултат хладне савијања деформације већег магнетног смисла, производња правоугаоног цијева због деформације већег од цијеви, нарочито у углу, деформација интензивнијег магнетизма очигледније.

Да би се потпуно елиминисали горе наведени разлози изазвани магнетним 304 челиком, кроз високотемпературни раствор може се отворити третман за обнову стабилности аустенита, чиме се елиминише магнетизам. Конкретно, због горенаведених разлога изазваних магнетним нерђајућим челиком 304 и другим материјалима од нерђајућег челика, као што је 430, угљенични челични магнет није исти ниво, тј. 304 магнетних материјала увек показују слаб магнетизам. Ово нам говори да ако нерђајући челик са слабим магнетским или потпуно без магнетизма треба оценити на материјал од 304 или 316, ако је исти као магнетизам угљеничног челика, који показује јак магнетизам, јер дискриминант није материјал 304.

Наши производи и опрема показују

图片1.png

Препоруке


Hot Tags: нерђајући челик 304, велепродаја, јефтино, цена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga