Бешавне цеви

Бешавне челичне цеви са шупљим секцијама, велики број цевовода који се користе за транспорт течности, као што су нафта, природни гас, гас, вода и неки цевоводи од чврстих материјала. У поређењу са чврстим челиком, као што је челична шипка, савитљива и торзиона снага је једнака, мала тежина је економски ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Бешавне челичне цеви са шупљим секцијама, велики број цевовода који се користе за транспорт течности, као што су нафта, природни гас, гас, вода и неки цевоводи од чврстих материјала. У поређењу са чврстим челиком, као што је челична шипка, чврстоћа савијања и торзиона снага је једнака, лагана тежина је привредни део челика, који се широко користи у производњи грађевинских делова и механичких делова, као што су цеви за бушење уља, бициклистичке стубове и конструкција челичне скеле која се користи у производњи оброчастих делова, може побољшати кориштење материјала, поједноставити производне процесе, штедне материјале и вријеме обраде, широко се користи у производњи челичних цијеви.

Употреба бешавне челичне цијеви

1. Класа грађевинарства: доњи цјевовод се највише транспортује, покрива зграду када се извлачи подземна вода, употреба топле воде у котлу и тако даље.

2. Механичка обрада, лежаји, опрема за обраду машина.

3. Електрична енергија: пренос гаса, цевовод флуида за производњу воде.

4. Ветроелектрана антистатичка цев.

Производња линије

图片24.png

Остали смо ми :

Челична плоча: топло ваљана челична плоча;

хладно ваљана челична плоча;

поцинкована челична плоча; ал-цинк челична плоча;

плоча од нерђајућег челика
Челична цијев: бешавне цеви;

поцинкована округла цев; цеви од нерђајућег челика
Роунд бар
Челични профил: угао;

цханнел бар; х беам; правоугаоне цеви


Hot Tags: бешавне цеви, велепродаја, јефтино, цена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga