Танка челична цијев

1.Производи Увођење танке челичне цијеви: Челична цијев од танког стијенског челика која има шупљи дио који је много већи од пречника или обима. Према облику секције облик је подељен на округле, квадратне, правоугаоне и профилиране челичне цеви; Према материјалу ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1.Производа Увођење танке челичне цијеви:

Танка челична цијев

Име

Танка челична цијев

Стандард

АСТМ А554, А249, А269 и А270, А312

Материал Граде

201 (Ни 1,2%),

202 (Ни 3,5% ~ 4,5%),

301 (Ни 5%)

304 (Ни 8%, Цр 18%),

316 (Ни 10%, Цр 18%),

316Л (Ни10% ~ 14%),

430

Спољни пречник

6мм - 159мм

Дебљина

0.25мм - 3.5мм

Дужина

6м или као захтев купца

Толеранција

а) Спољни пречник: +/- 0.2мм

б) Дебљина: +/- 0,02мм


ц) Дужина: +/- 5мм


Апликација

Грађевинска декорација, тапацирање, индустријски инструмент

Тест

Скуасх тест, продужени тест, испитивање притиска воде, испитивање кристалног ротирања, термичка обрада, НДТ

Механичка својина

Материјал Ставка

201

202

304

316

Затезна чврстоћа

≥535

≥520

≥520

≥520


Снага приноса

≥245

≥205

≥205

≥205


Проширење

≥30%

≥30%

≥35%

≥35%


Тврдоћа (ХВ)

<>

<>

<>

<>


Челична цевчица има шупљи део који је много већи од пречника или обима. Према облику секције облик је подељен на округле, квадратне, правоугаоне и профилиране челичне цеви; Према материјалу може се подијелити на челичне цијеви од угљеника, ниске легуре структуралне челичне цијеви, легуре челичне цијеви и композитне челичне цијеви, према кориштењу цјевовода, инжењерске структуре, термичке опреме, петрохемијске индустрије, механичке производње.

Према производном процесу подељен је на бешавне челичне цијеви и заварене челичне цијеви, које су подељене на топло ваљане и хладно ваљане (вучне) двије врсте заварене челичне цијеви и подељене у равне шавне заварене челичне цијеви и спиралне шавне заварене цијеви. Челичне цеви се не користе само за транспорт течности и прашкастих материја, за размјену топлотне енергије, за производњу механичких дијелова и контејнера, али и за економски челик. Употреба челичне цеви за израду структуралних решетки, стубова и механичких носача може смањити тежину, спасити метал од 20 до 40%, и остварити механичку конструкцију фабрике.

Челични цијев за израду цеста Мост не може само уштедјети челика, поједноставити изградњу, већ може у великој мјери смањити површину покривача за облогу, уштедјети улагања и трошкове одржавања

Челична цев са спољним пречником и омјер дебљине зида већи од 20 се зове танкослојна челична цијев. Челичне цеви са танким зидовима од челичног челика чине се хладним цртањем. Танкопластна цев од угљеничног челика, ниског легираног челика и легираног челика је погодна за општу структуру и механичку структуру; танкослојна челична цијев за течност се користи за преношење опште течности; цеви од нерђајућег челика танкозидне цеви се користе у хемијској, нафтној, лакој индустрији, храни, механичком инструменту и другим индустријским топлотно отпорним контејнерима, цевоводним линијама и механичким структурама.

Увод у танко-зидне челичне цијеви

Бешавне челичне цијеви подељене на топло ваљане и хладно ваљане (диал) безшивне челичне цијеви двије категорије.

Вруће ваљане бешавне челичне цијеви, ниске, средње притисне котловске челичне цијеви, цијеви високог притиска котлова, легуре челичне цијеви, цијеви од нерђајућег челика, цијеви нафтног крекинга, геолошке челичне цијеви и других челичних цијеви.

Хладно ваљане (бирање) бешавне челичне цијеви Поред генералне челичне цијеви, цијеви од котлова ниског притиска, цијеви од котлова од високог притиска, цијеви од легираног челика, цијеви од нерђајућег челика, цијеви нафтног крекинга, других челичних цијеви, али такођер укључују и угљеник челичне цеви од танких зидова, челичне цеви од танких легура од легура, цеви од танког зида од нерђајућег челика, профилисани челик Пречник топлог ваљка без кабла је углавном већи од 32 мм, дебљина зидова 2,5-75 мм, пречник хладно ваљане бешавне челичне цијеви може бити 6 мм, дебљина зида може бити 0,25мм, промјер цијеви са танким зидом може бити до 5мм, дебљина зида мања од 0,25мм, хладно ваљање од прецизно високе вруће ваљане величине.

ПрепорукеHot Tags: цеви од танких зидова, велепродаја, јефтини, цене, купите попуст
Srodni proizvodi
Istraga