201 2б Стаинлесс Стеел Схеет

Опште карактеристике 201 2б нерђајући челик је површина нерђајућег челика 2Б 201, познатог као 201 нерђајући челик од магне површине. 201 2б нехрђајућег челика листа различитих својстава, густоћа и састава карактеристике и 201 2б нехрђајућег челика листа је потпуно исто ....

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опште карактеристике

201 2б од нерђајућег челика је површина нерђајућег челика 2Б 201, познатог као 201 нерђајући челик од магне површине.

201 2б листа од нехрђајућег челика различитих особина, густоћа и саставне карактеристике и листа од нехрђајућег челика 201 2б је потпуно иста. 201 2б плоча од нерђајућег челика је добра отпорност на корозију и генерални челик, топлотна проводљивост од аустенита, коефицијент топлотног ширења, замор топлоте, додавање стабилизованих елемената титана, делови за заваривање добрих механичких својстава. 201 2б од нерђајућег челика јер је цијена јефтинија, постала је доста примјена у области алтернативног избора од нехрђајућег челика 304

201 2б од нерђајућег челика је само 201 површински третман од нерђајућег челика. 201 2б од нерђајућег челика није исти, отпорност на прљавштину и отпорност на корозију није исти, укупно следеће државе:

Но.1, 1Д, 2Д, 2Б, Н0.4, ХЛ, БА, огледало и разне друге површине третмана површина.

1Д-површина има дисконтинуирано гранулат, познат и као површина магле. Технологија обраде: вруће ваљање жарења од пећи за прање руде за хладно ваљање.

2Д - благо сјајно сребрно бело. Технологија обраде: вруће ваљање жарења од пећи за прање руде за хладно ваљање.

2б је сребрно бела и има бољи сјај и равност од 2Д површине. Технологија обраде: вруће ваљање жарење високог пећи за лијевање хладно ваљане жарење ливање и каљење ваљање.

Ба-Сурфаце сјај је одличан, има високу рефлексију као површина огледала. Технологија обраде: вруће ваљање жарење високог пећи за лијевање хладно ваљањем жарење површина за полирање и каљење ваљања.

Бр.3 - има добар сјај, површина је груба. Технологија обраде: За 2Д производ или 2 Б са абразивним материјалом од 100 ~ 120 (ЈИС Р6002) за полирање и подешавање и квалитетно ваљање.

Бр.4 - има добар сјај, површину финих линија. Технологија обраде: За 2Д производ или 2 Б са абразивним материјалом од 150 ~ 180 (ЈИС Р6002) за полирање и подешавање и квалитетно ваљање.

ХЛ-је сребрно-сива и има линију косе. Технологија обраде: За 2Д или 2Б производе са одговарајућом грануларношћу абразивних материјала за полирање како би се површина континуираног брушења

Наша фабрика

Наношење листова од нерђајућег челика 201 2б

Углавном се користи за декоративну цев, индустријску цев, производе за расвјету који се лако расипају. 201 плоча од нерђајућег челика са нестабилном Ни-цр злитином 304 сличном која издржава општу отпорност на корозију. 201 Плоча од нерђајућег челика у степену температурног опсега кромовог карбида током дуготрајног загревања може утицати на плочу од нерђајућег челика легуре 321 и 347 у грубо корозивно средство. 201 Плоча од нерђајућег челика се углавном користи у високотемпературним применама, примене на високој температури захтевају јаку отпорност на материјал како би спречили нижу температуру међуграничне корозије

Паковање и испорука 2205 плоча од нехрђајућег челика

Детаљи о амбалажи: Наше производе окружујемо водоотпорним папиром, а затим га пакујемо за челичне траке високе чврстоће. под производима, то је дрвени оквир, ово паковање је врло сигурно и јако.

图片5.png


Hot Tags: 201 2б нехрђајући челик, велепродаја, јефтини, цијена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga