Плоча од нерђајућег челика 304

304 нерђајући челик има изврсне отпорности на корозију и добру отпорност на међуграничну корозију. Опште карактеристике 304 површински изглед плоче од нерђајућег челика и употреба могућности диверзификације, добра отпорност на корозију, дужи издржљивост од обичних ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

304 нерђајући челик има изврсне отпорности на корозију и добру отпорност на међуграничну корозију.

Опште карактеристике

304 површински изглед од нерђајућег челика и употреба могућности диверзификације, добра отпорност на корозију, дуготрајност од обичног челика 304 плоча од нерђајућег челика 304 плоча од нехрђајућег челика отпорност на корозију добре чврстоће, а самим тим и могућност високе температуре плоче користити високотемпературне оксидацију и чврстоћу, тако да може да се одупре пожару при обради собне температуре, односно, лако се обрађује пластиком јер нема површинске обраде, тако једноставно, лако одржава, чисти, глатки завршава високу варилачку перформанцу.  

5.Схиппинг и паковање хладно ваљаног нехрђајућег челика плоче:

1. Достава: ми ћемо уговорити пошиљку у року од 7-15 радних дана након што добијемо наруџбину

2.Пакет: стандардни морски пакет (пакет дрвених кутија и други пакет или као ваши захтеви).

图片6.png

1, Први слој, завит филм

2, Други слој, Пребацивање папира

3, трећи слој, валовити папир

4, спољашњи пластични пакет 5, страна са заштитним круговима од челика.

304 квалитета од нехрђајућег челика плоча, главна одлука у процесу одлагања након топлотног третмана, ако претходни поступак топлотног третмана формиран од површине оксидиране дебљине коже, или неуједначене организације, употреба киселинске киселине не побољшава завршну обраду и униформност.

Да бисмо постигли овај захтев, морамо обратити пажњу на следећа питања: плоча од нерђајућег челика Ако је површина прерађеног предмета причвршћена на уље, нафтни прикључак дебљине оксидне коже и других делова дебљине и састава оксида је другачији, и производиће карбурзију. Карбурантни део метала подлоге под оксидацијом ће бити озбиљно еродиран киселином. Капљице уља које се прскају када је горионик у тешким уљима на почетку спаљен, ако су причвршћени за радни предмет, имају велики утицај. Отисци прстију оператора такође су погођени када су причвршћени на радном комаду. Због тога оператер не користи руку да директно додирује комад од нерђајућег челика, тако да се радни предмет не оплети новом мастом. Морати носити чисте рукавице за рад.

Препоруке

Hot Tags: плоча од нерђајућег челика 304, велепродаја, јефтино, цена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga