Тисцо Стаинлесс Стеел Схеет

1.Производи Увођење тисцо плочице од нерђајућег челика: Основни подаци: Ширина: 1000/1219/1250 / 1500мм или Прилагођена дужина: 1000-6000мм или Прилагођена, Ми ћемо обиђивати видјети рез у дужини. Дебљина: 0.2-100мм Површина: БА / 2Б / НО.1 / НО.3 / НО.4 / 8К / ХЛ / 2Д / 1Д Посебна употреба: Инструмент, декорација, ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

1.Производство тхе тисцо нехрђајући челик:

Основне информације:

Ширина: 1000/1219/1250 / 1500мм или прилагођена

Дужина: 1000-6000мм или Прилагођени, Ми ћемо обиђивати видети рез у дужини.

Дебљина: 0.2-100мм

Површина: БА / 2Б / НО.1 / НО.3 / НО.4 / 8К / ХЛ / 2Д / 1Д

Специјална употреба: Инструмент, декорација, конструкција, прибор и сл

Бесплатна узорка и накнада за куповину која се плаћа од стране купца прво, вратите се у ред

Време вођења: 7-15 дана након депозита

Параметри површинске оцјене

430 нерђајући челик има следеће државе, држава није иста, отпорност на мрље и отпорност на корозију нису исти.

НЕ. 1, 1Д, 2Д, 2Б, Н0.4, ХЛ, БА, Миррор и различите друге површине третмана површина.

Карактеристике и технологија обраде

1Д-површина има дисконтинуирано гранулат, познат и као површина магле. Технологија обраде: вруће ваљка + одлеђивање пуцања + хладно ваљање + жарење.

2Д је благо сјајна и сребрно бела. Технологија обраде: вруће ваљка + одлеђивање пуцања + хладно ваљање + жарење.

2Б је сребрно бела и има бољи сјај и равност од 2Д површине. Технологија обраде: вруће ваљана + жарење за сакупљање пилота + хладно ваљање + жарење за жљебање + ваљање ваљањем.

Сјај површине БА је изузетно добар, има врло високу рефлексивност, као и површину огледала. Технологија обраде: вруће ваљано + жарење за пражњење + хладно ваљање + жарење за лијевање + површинско полирање + ваљање ваљањем.

Бр. 3 - Има добар сјај, површина је груба. Технологија обраде: 2Д производ или 2Б са абразивним материјалом (ЈИС Р6002) за полирање и ваљање.

Бр. 4 - Има добар сјај, површину финих линија. Технологија обраде: 2Д производ или 2 Б са абразивним материјалом од 150 ~ 180 (ЈИС Р6002) за полирање и ваљање.

ХЛ је сребрно сива и има кружну траку. Технологија обраде: 2Д производи или 2Б производи са одговарајућом величином честица абразивног материјала за полирање како би се површина континуирано брушила.

2.Квалификација производа троса од нехрђајућег челика:

29.jpg

Тисцо нерђајући челични лим се широко користи, са добром отпорношћу на корозију, отпорношћу на топлоту, ниском температурном чврстоћом и механичким својствима, савијањем савијањем и другим топлим процесима, без појаве топљења. Широко се користи у производима за домаћинство (1, 2 врсте посуђа), ормарићи, унутрашњи цевоводи, бојлери, котлови, каде, ауто делови, медицинска опрема, грађевински материјали, хемијска индустрија, прехрамбена индустрија, пољопривреда, морске компоненте.

Отпорност на корозију

У општем термичком третману и условима заваривања, неће бити карбидних падавина, елиминишући општу топлотну обраду и заваривање након садашњег интергрануларног корозијског ризика. Због високог садржаја ЦР-ни-мо и додавања бакарних елемената, 904Л се може деактивирати чак иу редуктивним окружењима, као што су сумпорна киселина и мравља киселина. Висок садржај никла такође има нижу стопу корозије у активном стању. У распону концентрације чистог сумпорне киселине 0-98%, 904Л се може користити на температурама до 40 степени Целзијуса. Отпорност на корозију чисте фосфорне киселине у распону концентрације 0 ~ 85% је врло добра. У индустрији фосфорне киселине произведене влажним поступком, нечистоће имају снажан утицај на отпорност на корозију. У свим врстама фосфорне киселине, тисцо од нерђајућег челика отпоран на корозију је боље од обичног нерђајућег челика. У јакој оксидантној азотној киселини, отпорност на корозију 904Л је нижа у односу на високолегирани челик без молибдена. У хлороводоничној киселини, употреба 904Л је ограничена на ниже концентрације $ броја. У овом опсегу концентрације. Отпорност на корозију 904Л је боља од конвенционалног нерђајућег челика. Челик од нерђајућег челика тисцо од челика има високу отпорност на корозију. У раствору хлорида, његова способност да се одупре пукотинама и корозији је такође добра. Висок садржај никла у листу од нерђајућег челика тисцо смањује стопу корозије на јамама и пукотинама. Обични аустенитни нерђајући челици могу бити осетљиви на корозију под притиском у окружењу богатим хлоридом када је температура виша од 60 степени Целзијуса, а осетљивост се може смањити повећањем садржаја никла од нерђајућег челика. Због високог садржаја никла, тисцо плочице од нехрђајућег челика у раствору хлорида, концентровани раствор хидроксида и богато водоник-сулфидно окружење, имају висок степен напрезања на корозију.

3.Препоручке


Hot Tags: тисцо нехрђајућег челика листа, велепродаја, јефтини, цијена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga