Флат Бар из нерђајућег челика

Челик израђен од нерђајућег челика је правоугаони и лаган са чистом ивицом челика. Челик од нерђајућег челика може бити полупроизвод од челика. Хладно вучени сјај од племенитог челика од нерђајућег челика и равног челика од нерђајућег челика вруће ваљаног бијелог блата. Могу се формирати челични челик од нерђајућег челика ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Челик израђен од нерђајућег челика је правоугаони и лаган са чистом ивицом челика. Челик од нерђајућег челика може бити полупроизвод од челика. Хладно вучени сјај од племенитог челика од нерђајућег челика и равног челика од нерђајућег челика вруће ваљаног бијелог блата.

Челик од нерђајућег челика може се формирати према различитој структури различитих компоненти силе, може се користити и као веза између компоненти. Широко се користи у разним структурним и инжењерским структурама, као што су носачи стамбених зграда, мостови, преносни торњеви, машине за дизање и транспорт, бродови, индустријске пећи, реактивни торњеви, контејнери и складишне полице итд.

Челик од племенитог челика у грађевинским радовима као мост, Фанг, ограде, бродови за пренос, возила и тако даље. Шарплан за сировине за пљоснати челик од нерђајућег челика је ниско угљеник, а завршни челик од нерђајућег челика се производи врућим ваљањем, хладним ваљањем или врућим ваљањем. Приликом уговарања, уговор и други документи треба да буду челични челик од нерђајућег челика Бенкуан, дебљина бочне стране, као и главна друга техничка питања, као што су жарење, чврсто решење и тако даље.

图片 40.пнг

Производни процес С 201 304 316 410 2205 316Л 310С Црни уљни квадрат од нерђајућег челика:

Први корак: топло ваљање (ово је стварање црне траке)

Други корак: црни шип (наша складишта у складишту)

Корак три: мастите црну у светлу шипку

Корак 4: преглед пре испоруке
Корак пет: завршни производ

Шест корак: паковање

Корак седам: утовар контејнера за испоруку

О у р предности:

1 : Фокусирајте се на индустрију нехрђајућег челика

2: Сви производи су направљени од челичне плоче (Тисцо, Лисцо, Баостеел Посцо)

3: Нема притужби на квалитет

4: Савршена једнократна куповина

5: има више од 2000 тона нерђајућег челика на залихама

6: Може се наручити као захтев клијента

7: Служи многим земљама купцимаHot Tags: нерђајући челик равно шипке, велепродаја, јефтини, цена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga