Стеел Цханнел

Ц канал, ц канал цинк-поцинкован конструкционог нерђајућег челика ц канал Назив: Челик Ц облик пурлин Материјал: поцинчани челик или угљенични челик; Дебљина челика: 1,5 ~ 3,0 мм, Модел: Веб страна, величина прирубнице и величина усана су променљиви; канал од нерђајућег челика је челична трака у облику жлебова, исто као и ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Ц канал, ц канални поцинковани конструкциони цеви од нерђајућег челика

Име: Челик Ц облика челика Ц.
Материјал: поцинчани челик или угљенични челик;
Дебљина челика: 1,5 ~ 3,0 мм,
Модел: Веб страна, величина прирубнице и величина усана су променљиви;

图片 41.пнг

канал од нерђајућег челика је челична трака у облику жлебова,

Исто као И-жљеб, челик канала од нерђајућег челика је подељен у обични челични и челични челични челик двије врсте, Ознака и спецификација се такође изражавају у милиметрима висине струка (х) к ширина ноге (б) к дебљина струка (д), као што је челик жлебови 120к53к5, који је висок 120мм, округлог трака, мора бити у правом моделу плус а, Б, Ц и тако даље да би се разликовао.

У принципу, челични канал од нерђајућег челика до висине струка центиметара да би назначио свој модел. Распон спецификације канала челика је 5-40 #. Укључујући и знакове и друге захтеве према прописима ГБ2101-80

图片 42.пнг

О Хот-ваљани канал од нерђајућег челика

Врући ваљани канал од нерђајућег челика (гб707-88) главна намјена: Челични обични канал углавном се користи у грађевинској конструкцији, производњи возила и другим индустријским структурама, често користећи И-беам заједно.

Врући ваљаног челичног лима од нерђајућег челика (ИБ164-63) топло ваљани челик за жлебове је врста челика са широким зидом, који има бољи економски ефекат од обичног топло ваљаног челичног жљебова. Спецификације се крећу од 5-40 #.


Hot Tags: челични канал, велепродаја, јефтини, цена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga