Стеел Флат Бар

Челични челик, односи се на широк 12-300мм, дебео 3-60мм, правоугаони попречни пресек и благо тупа ивица челика. Челични челик може бити завршен челик, али може бити направљен од заварених цијеви и ламинираног лима за танку плочу. Главне употребе: Челични челик се може користити за обруч гвожђа, алата и ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Челични челик, односи се на широк 12-300мм, дебео 3-60мм, правоугаони попречни пресек и благо тупа ивица челика. Челични челик може бити завршен челик, али може бити направљен од заварених цијеви и ламинираног лима за танку плочу. Главне употребе: Челични челик се може користити за обруч гвожђа, алата и механичких делова који се користе као грађевински делови Фанг и покретне степенице у зградама.

Предности:

Челични челик са ваљањем негативног одступања, али према стварној тежини, однос коришћења челичне плоче порастао је за 1% -5%.

Челични челик се може базирати на потражњи корисника, фиксној дебљини, фиксној ширини, производњи фиксне дужине, како би корисници смањили резање и спасили процес, смањивали радну снагу, потрошњу материјала, али и смањили обраду губитка сировина, времена - чување, штедња радова, штеди материјал. Производи су специјализовани за производњу челичне конструкције, производњу машина, аутомобилску индустрију, рударске машине, машине за дизање и друге индустријске материјале.

Апликација

Плоска трака од нерђајућег челика широко се користи због своје високе отпорности на корозију и декорације, посебно у медицинским уређајима, посуђе за прехрамбену индустрију, посуђе, кухињски прибор и тако даље. Апарати од равног брушеног стакла од нерђајућег челика треба да буду отпорни на корозију, сјајни и чисти, површина апарата не сме бити причвршћена за токсичне материје човека. Због тога су услови за површински третман производње таквих апарата у потпуности елиминисати штетне супстанце на површини.

Обично су неопходни материјали за полирање од нерђајућег челика: "Полирање воска, конопа за конопље, најлонски точак, тканина, вјетробран, колут жичане тканине" и тако даље.

Механички процес

Прецизна производња равног челика челична завршна обрада Основни принцип рада је хладна равна челична длака лоша са два сета распоређеног распореда школског равног точка до смера дебљине предшколског и завршног нивелирања; са паром релативног распореда завршног точкова до ширине екструзије, тако да се ширина компримује да би се постигли очекивани параметри, запремина компресије се може подесити Ширина шине за равнање са 5 размакнуте поравнање се усправља.

Овај систем се углавном састоји од управљачке кутије, завршног преса, пред-нивелисане јединице, уређаја за завршну обраду и уређаја за исправљање. Његов производни процес се може резимирати на следећи начин: предшколски ниво → завршетак → исправљање → након школског нивоа. Челик сталак / а / б широк 12-300мм, дебео 4-60мм, правоугаони попречни пресек и благо са чистом ивицом челика. Челични челик може бити завршен челик, али може бити направљен од заварених цијеви и ламинираног лима за танку плочу. Главне употребе: Челични челик се може користити за обруч гвожђа, алата и механичких делова који се користе као грађевински делови Фанг и покретне степенице у зградама. Челични челик је подијељен у двије врсте према свом облику: равни челични равни челик и једноструки челични челик са двоструком жљебом. Ватроотпорни челични челични челик се углавном користи у производњи аутомобила, трактора, железничког транспорта и другог механичког челика.Hot Tags: челични бар, велепродаја, јефтина, цена, купити попуст
Srodni proizvodi
Istraga